Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Fit SurvivalRun Training

Tijdens een survivalrun training van FIT OUTDOOR ren, klim en klauter je door het speciaal gebouwde survivalrun parcours. Je verbetert op een speelse manier je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.

Om een survivalrun zonder blessures te kunnen lopen is het belangrijk dat je goed getraind bent. Kracht is handig, maar techniek is onmisbaar om over netten, touwen, balken en andere moeilijke combinaties te komen. 

Op het speciale survivalrun parcour aan de Koggeweg 45 in Hem train jij alleen of in groepsverband al jouw spiergroepen en werk je aan je techniek. Daarnaast leer je pijl- en boogschieten en werk je aan je uithoudingsvermogen door te hakken en te zagen.

ANDERE tRAININGEN

FIT Training

Bij FIT Outdoor kun je FIT Training volgen. Zo blijf je niet alleen fit, maar volg je ook een leuke training op jouw niveau te volgen. Tijdens de FIT Training verbeter je je gezondheid, word je fysiek sterker, verbetert je flexibiliteit en groeit je uithoudingsvermogen aanzienlijk.

FIT Klim & Klauterclinic kids

Met de klim en klauterclinics leert jouw kind op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Op het parcours zijn verschillende uitdagende oefeningen en worden de kinderen op hun eigen niveau op de proef gesteld. Stimuleert de ontwikkeling en bevordert het zelfvertrouwen!

FIT Ouder & Kind training

Tijdens de Ouder en Kind training gaan jullie samen werken, werken jullie aan kracht en conditie en maken jullie vooral veel plezier! De Ouder & Kind training van FIT Outdoor versterkt die belangrijke band tussen ouders en kinderen waardoor het (zelf)vertrouwen groeit.

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl