Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Jeugd Survivalrun training

Welkom bij FIT OUTDOOR Jeugd Survivalrun Training!

Ontdek de opwindende wereld van jeugd survivalrun training, speciaal ontworpen voor avontuurlijke kinderen vanaf 6 jaar! Bij FIT OUTDOOR bieden we uitdagende parcoursen waar kinderen kunnen rennen, klimmen en klauteren, omringd door prachtige natuur.

Waarom FIT OUTDOOR Jeugd Survivalrun Training?

Onze trainingen zijn niet alleen leuk, maar ook waardevol voor de ontwikkeling van kracht, conditie en uithoudingsvermogen bij jeugd survivalrun avonturiers. Onze ervaren trainers begeleiden kinderen in het overwinnen van obstakels en het verbeteren van technische vaardigheden.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. We hanteren strikte kledingvoorschriften en adviseren lange broeken en sokken om mogelijke schaafwonden te voorkomen, zodat kinderen veilig kunnen genieten van het avontuurlijke parcours.

Kom langs en ontdek meer

Onze ervaren trainers begeleiden de kinderen individueel of in groepsverband bij het ontwikkelen van de juiste technieken om obstakels te overwinnen. Van het oversteken van netten en touwen tot het balanceren op balken, onze trainingen bieden een uitgebalanceerde mix van fysieke uitdagingen en technische vaardigheden.

Schrijf je vandaag nog in!

Geef je kinderen de kans om hun grenzen te verleggen en plezier te hebben in de buitenlucht. Schrijf je vandaag nog in voor FIT OUTDOOR Jeugd Survivalrun Training en laat ze de magie van survivalrun ontdekken!

fit-outdoor-hem
fit-outdoor-training

ANDERE tRAININGEN

FIT Survivalrun training

Tijdens een survivalruntraining van FIT OUTDOOR ren, klim en klauter je door het speciaal gebouwde survivalrun parcours. Je verbetert op een speelse manier je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.

FIT Klim & Klauterclinic kids

Met de klim en klauterclinics leert jouw kind op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Op het parcours zijn verschillende uitdagende oefeningen en worden de kinderen op hun eigen niveau op de proef gesteld. Stimuleert de ontwikkeling en bevordert het zelfvertrouwen!

FIT Ouder & Kind training

Tijdens de Ouder en Kind training gaan jullie samen werken, werken jullie aan kracht en conditie en maken jullie vooral veel plezier! De Ouder & Kind training van FIT Outdoor versterkt die belangrijke band tussen ouders en kinderen waardoor het (zelf)vertrouwen groeit.

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl