Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Survivalrun clinic

Zelfvertrouwen
Het overwinnen van obstakels maakt iemand zelfverzekerder. Je krijgt meer zelfvertrouwen als iets lukt en je ziet minder vaak op tegen dingen die je eng vindt. Bij FIT OUTDOOR leer je letterlijk met obstakels omgaan. Het survivalrun parcours is voor ieder niveau uitdagend.

Teambuilding
Alleen kun je veel bereiken, maar samen kun je meer. Dit geldt ook bij het survivalrunnen. Moedig elkaar aan, help elkaar over de baan en wordt samen een sterker team.

Sporten kan ook leuk zijn
Veel mensen zien sporten als een ‘moetje’. Bij FIT OUTDOOR Survivalrun mág je weer sporten. Heerlijk bewegen in de buitenlucht. Hangen in touwen en klimmen in netten. Een soort apenkooien 2.0. En zeg nu zelf: dat was vroeger toch ook jouw favoriete gymles?

Offerte opvragen

Lijkt het je leuk om binnenkort een survivalrunclinic te volgen met jouw school of bedrijf? Bij FIT OUTDOOR denken we graag met je mee. Vraag vrijblijvend een offerte op en wees zo uitgebreid mogelijk over de samenstelling van de groep, jouw wensen en welke data je het liefst zou willen.

Offerte-aanvraag

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl