Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Survivalrun clinic

Ben jij opzoek naar een avontuurlijk bedrijfsuitje? Dan is een survivalrun clinic bij FIT Outdoor het ideale uitje.

Teambuilding
Alleen kun je veel bereiken, maar samen kun je meer. Dit geldt ook bij het survivalrunnen. Moedig elkaar aan, help elkaar over de baan en wordt samen een sterker team.

Daag jij je collega’s uit voor het leukste en meest spannende feestje ooit?

Uitdaging voor het team
Survivalrun is avontuurlijk en uitdagend maar plezier maken is zeker zo belangrijk. In overleg stellen we het programma samen.
Ook voor de niet zo sportieve deelnemer is survivalrun geschikt. Binnen een groep wordt rekening gehouden met verschil in wensen en mogelijkheden.

Bedrijfsuitje op maat
Afhankelijk van de wensen van de groep stellen we een parcours samen. Dat kan een meer ontspannen programma waarin de focus meer ligt op boogschieten of Archerytag maar ook zeker een uitdagender programma met veel hindernissen.

Offerte opvragen

Lijkt het je leuk om binnenkort een survivalrunclinic te volgen met jouw school of bedrijf? Bij FIT OUTDOOR denken we graag met je mee. Vraag vrijblijvend een offerte op en wees zo uitgebreid mogelijk over de samenstelling van de groep, jouw wensen en welke data je het liefst zou willen.

Offerte-aanvraag

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl