Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Over FIT OUTDOOR

FIT OUTDOOR Survivalrun is een initiatief van Thijs Vlam. In augustus 2022 is er gestart met de bouw van het survivalrun parcours. Dit parcours is op te delen in verschillende niveaus en daarmee uitermate geschikt voor iedereen die op een speelse manier fit wil worden. Van jong tot oud en van beginner tot professional. De baan is ook perfect wanneer je wilt trainen voor een Mud Masters, Strong Viking of andere Obstacle Run. 

Meer over Thijs:
In 2021 ben ik begonnen met het geven van trainingen onder FIT in West-Friesland. Als survivalrunatleet heb ik meerdere sportwedstrijden gelopen waaronder triathlons, obstacle runs en survivalruns. Naast de behaalde podiums bij het Europees kampioenschap obstacle course racing in Gdynia Polen, de strong viking ocr sieries Marathon in Amsterdam en de Spartan ultra in Schotland heb ik altijd met veel plezier training gegeven bij de Streker Survivalrun Vereniging. Hier heb ik mijzelf ontwikkeld tot survivalruntrainer via de Survivalrun Bond Nederland en ben ik momenteel bezig met een opleiding tot volwaardig Outdoor-, Hike- en Survival Instructeur.

Deze opleidingen volg ik om mijzelf als trainer te blijven ontwikkelen en sporters steeds beter op weg te helpen naar hun doelen. Hiernaast heb ik de opleiding tot hardlooptrainer gedaan bij Running Holland, zodat ik alle atleten goed kan begeleiden tijdens de trainingen.

Kortom ik ben een fanatieke trainer en ik vind het enorm leuk om mensen te motiveren en op een verantwoorde manier te laten trainen.

Zie ik jou binnenkort?

OVERIGE informatie

Lidmaatschap SVB verplicht!

Om gebruik te maken van de faciliteiten van FIT OUTDOOR is een seizoenslidmaatschap (€20 per jaar) bij de Survivalrun Bond Nederland verplicht. Zonder lidmaatschap ben je  niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om deel te nemen aan activiteiten van FIT OUTDOOR. 

Aanmelden via de app

Bij FIT OUTDOOR maken we gebruik van de Trainin App. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor FIT KRACHTTRAINING, SURVIVALRUNTRAINING of KLIM & KLAUTER clinics. 

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl