Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Fit kLIM & KLAUTER CLinic (kids)

Tijdens een survivalrun / klim & klauter clinic leren jouw kids op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Op het parcours zijn verschillende uitdagende oefeningen en worden de kinderen op de proef gesteld! De toffe hindernisbaan met diverse obstakels biedt de mogelijkheid om als aapjes lekker los te gaan. 

Deze survivalrun les bestaat uit diverse onderdelen met o.a. touwklimmen, apenhang, verspringen en monkeybars. Afhankelijk van de leeftijd van jouw kind wordt er gekeken naar verschillende mogelijkheden om de kids zoveel mogelijk op eigen niveau uit te dagen.

Een klim & klauterclinic is onmisbaar en helpt een kind in z’n motoriek, ontwikkeling en zelfvertrouwen. Deze clinics worden georganiseerd op het terrein van FIT OUTDOOR Survivalrun

Belangrijke informatie

✔️ De klim en klauter clinics van FIT OUTDOOR hebben een duur van 1,5 uur. Dit is inclusief uitleg, korte pauze en wat eten en drinken.

✔️ Groep van maximaal 12 personen. (meer in overleg)

✔️ Leeftijd: vanaf 6 jaar (anders in overleg)

✔️ Kledingadvies: sportieve en/of makkelijk zittende kleding. Lange broek en lange sokken in verband met schuren van touwen en balken.

✔️ Kleed je naar de weersomstandigheden.

✔️ Vast starttarief van €75 voor 90 minuten, bij een groep van minimaal 6 personen. Daarna €12,50 extra per persoon.

✔️  Per 10 kids moet er 1 begeleider / volwassene aanwezig zijn.

✔️ Kinderfeestje? Natuurlijk denken we met je mee. In overleg kunnen we kijken naar alle mogelijkheden. 

Extra bij te boeken 

Maak jouw clinic nog toffer met Archery tag!

Archery tag is een combinatie tussen paintball en trefbal. De kinderen zullen eerst wat gaan oefenen om de boog onder controle te krijgen, te mikken en vervolgens proberen targets te raken. Vervolgens is er de spelvorm Archery tag: wie schiet alle tegenstanders uit het spel en wordt de Archery tag kampioen?! De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Hartstikke veilig dus!

✔️ Voor € 4,- extra per persoon bij te boeken.

 

Clinic aanvragen

Lijkt het je leuk om binnenkort een klim en klauterclinic te volgen met jouw klas, team of vriendengroep? Vul dan dit formulier in en laat weten welke data je de clinic het liefst zou willen. Ik neem dan snel contact met je op.

Aanvraag klim & klauter clinic

ANDERE tRAININGEN

FIT Survivalrun training

Tijdens een survivalruntraining van FIT OUTDOOR ren, klim en klauter je door het speciaal gebouwde survivalrun parcours. Je verbetert op een speelse manier je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.

FIT Training

Bij FIT Outdoor kun je FIT Training volgen. Zo blijf je niet alleen fit, maar volg je ook een leuke training op jouw niveau te volgen. Tijdens de FIT Training verbeter je je gezondheid, word je fysiek sterker, verbetert je flexibiliteit en groeit je uithoudingsvermogen aanzienlijk.

FIT Ouder & Kind training

Tijdens de Ouder en Kind training gaan jullie samen werken, werken jullie aan kracht en conditie en maken jullie vooral veel plezier! De Ouder & Kind training van FIT Outdoor versterkt die belangrijke band tussen ouders en kinderen waardoor het (zelf)vertrouwen groeit.

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl