Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Fit training

Bij FIT Outdoor kun je FIT TRAINING volgen. Zo blijf je niet alleen fit, maar volg je ook een leuke training op jouw eigen niveau. Tijdens de krachttraining verbeter je je gezondheid, word je fysiek sterker, verbetert je flexibiliteit en groeit je uithoudingsvermogen aanzienlijk.

Onze FIT Trainingen combineren zowel kracht, uithoudingsvermogen, conditie en het overwinnen van hindernissen in één workout! Door deze krachttraining te combineren met onze hindernissen heb je altijd een complete en afwisselende workout.

Benieuwd naar onze FIT Training? Kijk dan snel in onze agenda voor het lesaanbod en boek jouw gratis proefles.

Tip: neem een maatje mee naar de training, dan wordt de training nog leuker.

fit-training
fit-outdoor-hem
fit-outdoor-training

ANDERE tRAININGEN

FIT Survivalrun training

Tijdens een survivalruntraining van FIT OUTDOOR ren, klim en klauter je door het speciaal gebouwde survivalrun parcours. Je verbetert op een speelse manier je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.

FIT Klim & Klauterclinic kids

Met de klim en klauterclinics leert jouw kind op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Op het parcours zijn verschillende uitdagende oefeningen en worden de kinderen op hun eigen niveau op de proef gesteld. Stimuleert de ontwikkeling en bevordert het zelfvertrouwen!

FIT Ouder & Kind training

Tijdens de Ouder en Kind training gaan jullie samen werken, werken jullie aan kracht en conditie en maken jullie vooral veel plezier! De Ouder & Kind training van FIT Outdoor versterkt die belangrijke band tussen ouders en kinderen waardoor het (zelf)vertrouwen groeit.

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl