Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Beginners

training

survivalrun

Heb jij weinig tot geen ervaring met surivalrun? Maar lijkt het je wel leuk om kennis te maken met deze onwijs toffe en uitdagende sport? Vanaf heden kun je bij ons instromen in een beginnersgroep op donderdagavond.

Deze instaptraining is speciaal bedoeld voor mensen zonder ervaring in de survivalrunsport. In deze training wordt vooral de survivalruntechniek doorlopen en zal worden gewerkt aan kracht en een goede basis conditie!

Sluit je aan bij deze gezellige groep, en maak kennis met onze sport!

 

Informatie:

  • De training vindt plaats op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur
  • De training zal worden gegeven door Finn Braas
  • Doorstromen naar een andere groep mogelijk
  • Iedereen is welkom, en plezier is gegarandeerd!
  • Natuurlijk is meetrainen op een andere dag ook mogelijk. In vrijwel elke groep traint iedereen op zijn eigen niveau, van beginner tot meer ervaren.
  • Heb je een vraag? Mail ons gerust: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl

ANDERE tRAININGEN

FIT Survivalrun training

Tijdens een survivalruntraining van FIT OUTDOOR ren, klim en klauter je door het speciaal gebouwde survivalrun parcours. Je verbetert op een speelse manier je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.

FIT Klim & Klauterclinic kids

Met de klim en klauterclinics leert jouw kind op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Op het parcours zijn verschillende uitdagende oefeningen en worden de kinderen op hun eigen niveau op de proef gesteld. Stimuleert de ontwikkeling en bevordert het zelfvertrouwen!

FIT Training

Bij FIT Outdoor kun je FIT Training volgen. Zo blijf je niet alleen fit, maar volg je ook een leuke training op jouw niveau te volgen. Tijdens de FIT Training verbeter je je gezondheid, word je fysiek sterker, verbetert je flexibiliteit en groeit je uithoudingsvermogen aanzienlijk.

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl