Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Trainen bij FIT OUTDOOR

Bij FIT OUTDOOR Survivalrun helpen wij jou om op een toffe manier fit te worden. Door middel van verschillende kracht & techniektrainingen vlieg jij in no-time over het parcours heen. Je bekijkt het lesaanbod hieronder.

Acutele lestijden 

Bekijk hier ons volledige lesaanbod.

Download de app en vraag je gratis proefles aan:

Meer over de trainingen

FIT Survivalrun training

Tijdens een survivalruntraining van FIT OUTDOOR ren, klim en klauter je door het speciaal gebouwde survivalrun parcours. Je verbetert op een speelse manier je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.

FIT Training

Bij FIT Outdoor kun je ook BOOTCAMP volgen. Zo blijf je niet alleen fit, maar volg je ook een leuke training op jouw niveau te volgen. Tijdens de krachttraining verbeter je je gezondheid, word je fysiek sterker, verbetert je flexibiliteit en groeit je uithoudingsvermogen aanzienlijk.

FIT Klim & Klauterclinic kids

Met de klim en klauterclinics leert jouw kind op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Op het parcours zijn verschillende uitdagende oefeningen en worden de kinderen op hun eigen niveau op de proef gesteld. Stimuleert de ontwikkeling en bevordert het zelfvertrouwen!

** BelangrijK **
Een seizoenslidmaatschap (€20 p/j) bij de Survivalrun Bond Nederland is verplicht. Zonder lidmaatschap ben je niet verzekerd en daarmee niet gerechtigd om op het terrein van FIT OUTDOOR te sporten.

 

 

Over ons

De trainingen bij Fit Outdoor worden gegeven door gecertificeerd trainer en initatiefnemer Thijs Vlam. Meer informatie over de trainer en onze organisatie lees je hier.

Koggeweg 45
1607 MT Hem
Nederland

T: 0615044541
E: info@fitoutdoorsurvivalrun.nl